MAN DIESEL & TURBO

SCAN & Klon

Vi har haft fornøjelsen at hjælpe MAN Diesel & Turbo, med flere scan/klon-løsninger, der i høj grad øger effektiviteten i produktionen!

Både små special dele og store enheder der pakkes og løftes med kran, forsynes alle i metal overfladen, med ætsede unikke koder. Den klonede kode er vigtig, da den kan sættes udenpå emballage, transport kasse eller blot på et meget synligt sted på emnet. Så kan de nemt registrere præcis hvilken enhed der arbejdes med, uden at bruge mange mandetimer med kran, ompakning, og registrering.

Scanneren sender direkte til printeren, som printer forprogrammeret logo og tekst, samt en klon af koden.

MAN's løsning indeholder: Høj kvalitets Scanner Zebra DS3678-DPM og 300dpi printer Zebra GX430t. Samt opsætning og programmering.


DS3605-DP/DS3678-DP Ultra-Rugged serie – Både trådført og trådløs 1D/2D Scanner. Høj kvalitet, meget robust scanner (Tåler drop på beton fra 2,4 mtr.) Velegnet til hårde arbejdsmiljøer i en produktion.   PDF datablad


DEN KONGELIGE LIVGARDE

SERGENTKORPSETS ROM

Livgardens Underofficersforening, der oprindeligt var en sangforening, blev stiftet i 1853 – til minde om Istedslaget i 1850. I dag videreføres foreningstraditionen i Sergentkorpset, Den Kongelige Livgarde.

Den Kongelige Livgarde, har fået en specielt aftappet 15 årig ROM, og henvendte sig i den anledning til labelXperten, da de havde behov for en flot etiket til flasken.

Det var en sjov og kreativ opgave, hvor vi havde fornøjelsen at producere, flotte etiketter, med både guld og sølv effekt.SERGENTKORPSETS GIN

Senere er Den Kongelige Livgarden vendt tilbage, og har fået produceret etiketter til en klassisk GIN og senere en PINK GIN.

      Pksdjfhjjsfhks Produceret på et sølv etiket materiale, med høj glans og mulighed for flotte metallic-farver.