Label layout software

BarTender
Vi anbefaler BarTender, som er et af verdens førende software programmer, inden for stregkodesoftware til labelprint. Det er et professionelt værktøj, og BarTender har produceret Windows-drivere til de fleste kendte labelprintere og understøtter også alm. kontor laserprintere. Så du kan med fordel anvende dette label layoutprogram til alle virksomheddens printere.
Det er et nemt og intuitivt program at arbejde med, og ligner mange andre windows programmer i sin opbygning.

RING 42 43 34 11 - og hør nermere om mulighederne.

- eller SKRIV mail: info@labelxperten.dk
Køb programmet, og vær igang allerede imorgen.

Gratis prøveversion
Download den gratis 30-dages prøveversion her.

Kort overblik
BarTender kan købes i 4 forskellige udgaver, alt efter hvilke funktioner og egenskaber der er behov for. Og efter hvor mange bruge / printere der skal arbejde med programmet. Singel user, licens pr. PC eller en netværksudgave, til ubegrænset antal brugere, men med licens pr. printer.

Basic, Professional, Automation, Enterprise Automation er de fire udgaver.
Med Basic udgaven kan du designe og udskrive dine egne labels, etiketter og kort. Du kan indsætte tekst, streger, logo og stregkoder. Opret evt. din egen indtastnings skabelon, så det er nemt at arbejde med fremover.
Hvis du skal kunne medtage indhold fra eksterne kilder som f.eks. tekst- eller Excel-filer, skal du bruge Professional-udgaven som har lidt flere funktioner. Automation og Enterprise åbner et hav af mulighedder, til det mere avancerede behov.


Support

Hvis du køber et BarTender program, har du fordelen af gratis telefon- og mailsupport af alle BarTender-udgaver døgnet rundt alle arbejdsdage, direkte hos BarTender.

Opgrader systemet, når din forretning vokser

De fire udgaver af BarTender sætter dig i stand til nemt at opgradere dit system, efterhånden som din forretning vokser – uden de ekstra omkostninger og kompleksiteten ved at skulle købe tilføjelsesprogrammer.


Træningsvideo
Få en kort introduktion på YouTube her.