Øvrige produkter

Hos labelXperten handler vi primært med labels.
Men en label løsning betyder et der er flere produkter og flere opgaver der skal udføres, før du har din endelig løsning.
Vi hjælper meget gerne i valget af både label, farvebånd og labelprinter.

RING 42 43 34 11 - for rådgivning og tilbud.

- eller SKRIV mail: info@labelxperten.dk


Alternative produkter til din labelprinter:

Bonruller
En meget beslægtet print opgave er bonruller. Vi kan hjælpe med standard bonruller eller specielt fremstillede ruller, som passer netop i din printer. Evt. med fortryk og alarm stribe. Holbarhed, kvalitet og rullestørrelser kan være meget forskelligt, og vi finder med glæde en løsning til DIG :-) Læs mere om bonruller HER.

Billetter, Tags & Gæstekort
Her er der forskellige spændende materialer og produkter, uden lim, som også printes i en labelprinter. Læs om produkterne HER.


labelXperten udfører arbejdet

Printopgaver / etiketprint
Måske ønsker du at printe selv, men hvis i ikke har interesse eller kapacitet til dette, udfører vi gerne printet for jer.
Har du brug for labels med en fortløbende nummerering eller måske lager lokationer? Det kan også være du har brug for produkt labels i små eller store mængder, og gerne vil have hjælp. Bare sig til, så finder vi løsningen.

Se mere om printopgaver HER.

Layout og layoutsoftware
Hvem skal lave layoutet til opsætning af din varelabel? Er du bundet af et fast layout til din fragtlabel?
Vi kan hjælpe med opsætning af layoutet og evt. printe for jer. Du kan også købe et label program, altså en software der gør dig i stand til at klare de fleste opgaver selv. Vi anbefaler programmet "Bartender", som er intuitivt og nemt at arbejde med. Se mere HER.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Klasselærere 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Klasselærere