Xpert profil

Hvem er vi
labelXperten har mere end 35 års erfaring i den grafiske branche, og de sidste 15 år med fokus udelukkende på labels til labelprint.
Med et solidt erfarings grundlag, kan vi rådgive om de tekniske og økonomiske muligheder du har, når label løsning skal vælges.
En label løsning kan indeholde alt fra label og farvebånd, til layout, fortryk, layout software, label printer og scanner.

Valget kan være kompliceret, men vi kender markedet og de tekniske muligheder, og finder altid den optimale løsning. RING 42 43 34 11 
- eller SKRIV:
 info@labelxperten.dk

Idé og mål
Vi ønsker at hjælpe vores kunder med labels til opmærkning.
Stort som småt, fra hverdagens forsendelser og kasselabels, til opmærkning i høj kvalitet, af udstyr, inventar, laboratorie brug mm.
At få holdbarhed, limtype, rullestørrelse og labelprinter mm., til at passe sammen, kan være kompliceret. - Men vi gør det nemt for dig! 

Vi finder den rigtige papir- eller plast kvalitet, samt limtype, og vælger et farvebånd som hæfter perfekt! - og hjælper med layoutet.
Sammen med dig, skaber vi RIGTIGE og PROFESSIONELLE løsninger!
Din label løsning er RIGTIG, når den dækker det aktuelle behov for opmærkning, og nemt integreres i hverdagen.

Labels til alle formål
Opmærkning af produkter, lokationer, halvfabrikata, forsendelser og meget mere, er en del af hverdagen i både store og små virksomheder.
Logistik, lagerstyring og distribution - vi finder den rigtige label.
Har du brug for nogle få ruller labels eller farvebånd, så bare sig til. 

Er behovet større produktioner, special kvaliteter og måske et flot farvetryk, ja så hjælper vi med glæde med det hele. Og mangler du en labelprinter, så kan du også få den her. Vi har både labels og printere på lager.

Nysgerrighed er en dyd
Vi er altid nysgerrige og stiller masser af spørgsmål, for at analysere netop dit label behov.
Personlig kontakt gør vi meget ud af, da mange faldgruber kan undgås, ved en kort og direkte snak om labelbehov og arbejdsmetode i din virksomhed. Du er altid velkommen!

RING 42 43 34 11 - for rådgivning og tilbud.

- eller SKRIV mail: info@labelxperten.dk

Måske har du allerede en labelløsning og véd hvilke produkter der skal til. I givet fald vil det glæde os at give et bud på dine produkter og se om der er noget vi kan optimere.

labelXperten
Telefon 42 43 34 11 - Mail info@labelxperten.dk

Direktør - Christine Boesen Magnussen

Xpertrådgivning & salg
chris@labelxperten.dk


labelXperten ApS, Skovmarken 11, 2770 Kastrup - Cvr.: 38829688