Billetter, Tags og Gæstekort

En labelprinter kan meget mere end at printe labels. Papir, karton og kraftige stive plastmaterialer er også muligt.

RING 42 43 34 11 -og hør om mulighederne.

- eller SKRIV mail: info@labelxperten.dk

Karton Gæstekort - lagervare:
Thermo karton 140g. - 85x50,8 mm.  Core 40, 800 stk. pr. rulle
Kan købes i enkelt ruller. Passer fx. i Gk420d, PC42d, og mange flere.


Udformning og tryk

De kraftige materialer, uden lim, anvendes blandt andet til billetter og gæstekort. Kortene eller billetterne, adskilles af en fin perforation, og er nemme at håndtere. Billetten printes i sort med den variable tekst, og billeder eller bundfarve fortrykkes når opgaven produceres. 


Gæstekort 

Gæstekort fortrykkes ofte med logo i farver, men du kan også få neutrale hvide gæstekort, og selv printe logo sammen med teksten. Disse kan printes på en termokarton, eller med fordel printes på en termolabel, som sættes direkte på tøjet (dog ikke skind/silke). En effektiv og økonomisk løsning. 

- Kortene produceres så de passer til plastik kortholder.

RING 42 43 34 11 - for rådgivning og bestilling.

Tags, Kort eller Manillamærker 

Dette er et produkter der anvendes, hvor man ikke må sætte en label på emnet. Mærket kan forsynes med et hul, og fastgøres på emnet med snor el. strips. Anvendes også til plastlommer el. skinner på hyldeforkanter. Formålene er mange, vi finder en løsning der passer til jeres behov.

Armbånd
Som adgangstegn kan man også printe armbånd, både hvide og kulørte. Det er også muligt at få en helt særlig armbåndsprinter udviklet af Zebra. Bruges både på hospitaler og til events.
Zebra's model HC100 Wristband Printer